Hirdetés

Cameron Diaz elképesztő kulisszatitkot árult el: kínkeservesen megszenvedett az egyik filmjelentéért

Nap Híre portré Nap Híre

Szinte nincs olyan ember, aki ne rajongana 2006-ban megjelent Holiday című karácsonyi filmért, azt azonban már kevesen tudják, hogy a színésznő igencsak megküzdött az egyik jelenettel. 

Cameron Diaz hatalmas kulisszatitkot árult el a Holiday forgatásáról. A színésznő ugyanis elárulta, hogy az egyik jelenet miatt egy egész hétig szenvedett – írja a nlc.hu. A film egyik jelenete azt ábrázolja ugyanis, hogy Diaz karaktere, Amanda, miközben a repülőtérre tart, rájön, hogy szerelmes Grahambe, akit Jude Law alakít. Mikor rájön, hogy mit érez a férfi iránt, megállítja a taxisofőrt, majd visszasiet a férfihoz. Első ránézésre ez egy rém egyszerű jelentsornak tűnik, a megvalósítása azonban közel sem volt az. 

"Ó, anyám, egy hét alatt kábé hét mérföldnyit futottam magassarkúban. Az egész jelenetet egy hétig tartott leforgatni. (…) [Amanda] nem az utca végén jött rá, hogy vissza kell mennie, már félúton volt a repülőtér felé. (…) Csak pár jelenetet használtak fel, de valójában legalább tízféle helyen forgattunk, különböző mezőkön rohantam végig"

– idézte fel a színésznő. „Egy kasmír Valentino kabát volt rajtam, kasmír felső, farmer és magassarkú csizma. (…) Mindegyik jelenetet messziről vették fel, én csak egy apró kis pont voltam, aki a távolban fut – és persze a zene ütemére kellett mozognom, tartanom kellett a tempót. (…) Szó szerint teljesen fitt lettem a hét végére.” – tette hozzá Diaz. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés