Hirdetés

Vérbe fagyva találtak egy férfire egy budapesti hotel előtt

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Kizuhant egy ukrán nemzetiségű férfi egy angyalföldi hotel második emeletéről vasárnapra virradóra.

A Ripost információi szerint a szörnyű tragédia a Szegedi úton található szállodában történt, ahol évek óta gyakran szállnak meg külföldi vendégek. A baleset után három rendőrautó érkezett a helyszínre, akik megkezdték a nyomozást.

A helyszínre érve a rendőröket is borzalmas látvány fogadta, ugyanis az ablakkeretet és az ablakpárkányt, valamint a zöldterület egy részét is vérfoltok borították. Az ablakkeret egyik szegletében véres kéznyomot is találtak. Azonban a rendőrök kizárták az idegenkezűséget.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a rendőrség helyszíni- és halottszemlét tartott, amely során bűncselekmény gyanúja nem merült fel, és közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálják az eset körülményeit.

Mi nem hallottunk semmit. Egész éjjel aludtunk, csak reggel vettük észre mi is a vérfoltokat. A rendőrök kora reggel óta itt vannak és helyszínelnek

- nyilatkozták a lapnak a hotelben elszállásolt külföldi fiatalok. Az egyik dolgozó pedig elárulta, hogy egy ukrán férfi lakott az emeleti szobában.

Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés
Hirdetés