Hirdetés

Kizuhant egy egri iskola felső emeletéről egy 13 éves tanuló

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Kizuhant egy felső emeleti ablakból egy 13 éves tanuló egy egri iskolából. A fiúnak az eset során szenvedett, eltörött a lába és belső sérülései is vannak.

Az RTL Híradójának információi szerint nyomozók jártak az egri oktatási intézményben, miután csütörtök délután egy diák egy emeleti ablakból az aszfaltra esett. Leskó Diána, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs munkatársa az esettel kapcsolatban azt a tájékoztatást adta, hogy a baleset helyszínére két mentőegységet riasztották, akik ellátták a gyermeket, majd kórházba szállították.

A iúnak eltört a lába és belső sérülései is vannak, súlyos az állapota. Egyelőre tisztázatlanok az eset körülményei. Egyes információk szerint tanítás után éppen Mikulás-ünnepséget tartottak az iskolában, abban a teremben is sokan voltak, ahol bekövetkezett a baj.

Az iskola is kiadott egy közleményt a baleset után, amiben kiemelték, hogy rendőrségi eljárás indult az ügyben, így amig az tart, addig nem adhatnak további információkat.

Idén ez már a sokadik eset, amikor egy diák kizuhant az iskola ablakából. Korábban Budapesten és Balatonfüreden is történt hasonló szörnyűség.

Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés
Hirdetés