Hirdetés

Senki nem vette észre a bakit a Bud Spencer-filmben? Csaknem ötven éve létezik a furcsa jelenet

Nap Híre portré Nap Híre

Vajon a forgatókönyvíró hibázott, vagy a forgatáson csúszott félre valami? Vagy szándékos volt az egész?

Bud Spencer és Terence Hill filmjeit nagyon szeretik Magyarországon, mert szórakoztatóak, és akárhányszor meg lehet nézni őket. Persze ezek a filmek sem hibátlanok, de ezt valószínűleg senki nem rója fel nekik. 

Most éppen az 1977-ben bemutatott Bűnvadászok című filmben szúrtak ki egy bakit, ami látszólag a forgatókönyvíró elsődleges hibája, de a forgatáson is félrecsúszhatott valami - szúrta ki a Promotions

A történet szerint Kirby és Walsh véletlenül kerülnek a rendőrök közé, de a kiképzés után mindent elkövetnek annak érdekében, hogy mihamarabb lapátra tegyék onnan őket. Terence Hill karaktere kitalálja, hogy ha közúti ellenőrzésen megalázzák a kormányzót és az államügyészt, akkor pár órán belül kirúgják őket a rendőrségtől.

„A Bűnvadászokban miért az utast szondáztatják, veszik el a jogsiját és vádolják meg gyorshajtással ittas állapotban?” - dobta be a kérdést az egyik magyarországi csoportban az egyik rajongó.

Ugyanis, ha emlékszünk a jelenetre, az autót, amit Bud Spencer és Terence Hill megállított, az államügyész vezette, a kormányzó pedig az anyós ülésen ült. Walsh mégis utóbbit kérte meg, hogy leheljen rá. A bakiról egyből elkezdtek találgatni, diskurálni a hazai rajongók, mire volt, aki előállt egy épkézláb magyarázattal:

„Bizonyos államokban olyan a jogrend, hogy ittas ember nem ülhet a sofőr mellett - csak hátul. Ez innen nézve furcsa, de nyilván ha belegondolsz nem egészen alaptalan, hiszen megzavarhat elvileg a vezetésben. Szerintem erről van szó - de lehet hogy csak baki.”

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés