Hirdetés

Gyönyörű, egyben szívszorító fotó Bruce Willisről: így öleli kisunokáját a beteg színész

Nap Híre portré Nap Híre

Legidősebb lánya, a 35 éves Rumer Willis kislánya egy éves lett, amit édesanyja egy nagy szülinapi zsúr keretében ünnepelt meg. 

A bulin természetesen a család minden tagja részt vett, az eseményről pedig szebbnél szebb fotók készültek - köztük egy nagypapa-unoka kép is.

Az édesanya Instagram-bejegyzésében azt írta: „Én édes pici lányom, nem hiszem el, hogy már 1 éves vagy. Ez az elmúlt év veled életem legjobb éve volt. Lou, még sosem ismertem olyan mértékű szeretetet, mint a tiéd. Te vagy a legcukibb, legszebb, legokosabb, legviccesebb, legédesebb lány, akit ismerek" - írta Rumer Willis a poszt leírásában.

A színésznő továbbá köszönetet mondott támogató családjának, köztük édesanyjának, Demi Moore-nak, édesapjának Bruce Willisnek, testvéreinek, és természetesen élete szerelmének, Derek Richard Thomasnak is.

Az utóbbi időben sajnos legtöbbször betegsége miatt írtunk Bruce Willisről: a világsztárnál afáziát diagnosztizáltak, ami miatt felhagyott a színészettel. Az év elején kiderült, hogy romlott az állapota, demenciával küzd. A színész egyre rosszabbul van, nemrég felesége nyilatkozott arról, hogy célt talált abban, hogy a családja küzdelmeinek megosztásával segítsen másoknak. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés