Hirdetés

Aggasztó hír jött Bruce Willisről: már a barátait sem ismeri fel

Nap Híre portré Nap Híre

Mint azt lapunk is megírta, nagyjából egy évvel ezelőtt derült ki, hogy Bruce Willis demenciával küzd, ami miatt vissza is vonult és végleg befejezte a színészi pályát. Azonban a diagnózis ismertetése óta folyamatosan csak romlik az állapota. Most egy barátja beszélt arról, hogy a színészlegenda már fel sem ismeri őt. 

Az Origo írta meg most, hogy újra előkerült Bruce Willis egykori sikersorozata, az itthon is népszerű Simlis és szende, amit a Hulu vett fel a kínálatába. Ennek kapcsán szólalt meg a széria egykori kreátora, Glenn Gordon Caron, aki egyébként jó barátja is a színésznek.

Tudom, hogy nagyon boldog, hogy a sorozat elérhető lesz az emberek számára, még ha ezt nem is mondhatja el nekem

- mondta a 69 éves Caron, hozzátéve, hogy amikor találkoznak a színésszel, akkor az első egy-két percben még tudja Willis, hogy ki érkezett hozzá, ám utána már nem ismeri fel. 

Caron szerint a színész régen rengeteget olvasott, ez a szokása, időtöltése teljesen eltűnt, már nem vesz könyvet vagy E-book olvasót a kezébe. Régi barátja szerint sajnos a rá jellemző életöröm is eltűnt Bruce arcáról a súlyos betegsége miatt.

Arról is beszélt, hogy a színész feleségével, Emma Heming Willis és a három idősebb gyermekével is alkalmi kapcsolatban áll. "Bruce pedig egy rendkívüli ember. Ha valaha is együtt töltöttél időt Bruce Willisszel, tudod, hogy tele volt életörömmel. Imádta az életet... egyszerűen imádott minden reggel felébredni, és megpróbálta a lehető legteljesebb életet élni" - emlékezett szomorúan a rendező-producer.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés