Hirdetés

“Brillíroztak” - Munkába ment Stohl Luca kislánya

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Múlt szombaton tért vissza a képernyőre az ATV Híradó műsorvezetője. A Naphire.hu megtudta, az első adásra édesanyja és kislánya is elkísérte.

Május 3-án hozta világra gyermekét Stohl Luca. A műsorvezető szombaton tért vissza a képernyőre, a Naphire.hu-nak pedig azt is elárulta, nem akármilyen pillanatokon van túl. “Fantasztikus volt a visszatérés” - tört ki Lucából a vallomás, majd a részleteket is megosztotta. “Amikor beléptem az ATV székházba, olyan volt, mintha el sem telt volna ez a hét hónap. Nagyon jól éreztem magam, a kollégák fantasztikusak voltak, Róza és az anyukám pedig brillíroztak” - mosolygott Luca, akit a kollégák is megdicsérték, hiszen úgy tűnt, ki sem maradt neki ez a bő fél év.

Sőt, - mint ahogyan azt lapunknak megerősítette - már korábban is kamerák elé állt volna, csak az időpont nem volt ideális. “Ha nem esti Híradóról lenne szó, hanem mondjuk délután rögzíteni lehetne az adást, szinte azonnal visszajöttem volna, hiszen a stúdióban töltött idő viszonylag rövid, a felkészülés alatt a kicsi a közelemben lehet” - mondta a Naphire.hu-nak Luca, aki kérdésünkre azt is megerősítette: az első alkalommal a kislánya és édesanyja is elkísérte. “Anyukámmal bejöttek a székházba és így a két Híradó között, valamint előtte is kéznél voltam. Úgy tűnik, Rózának is komfortos volt ez a helyzet és működött a dolog. Ha picit nagyobb lesz, akkor már ők is otthonról fognak figyelni” - mosolygott a büszke anyuka, akinek a lánya így először láthatta a munkahelyét.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés