Hirdetés

Dagad a botrány: Brad Pitt lánya nem kér az apjából, még a nevétől is szabadulni akar

Garai Kitti portré Garai Kitti

Shiloh Nouvel Jolie-Pitt kérelmet nyújtott be egy Los Angeles-i bírósághoz, hogy elhagyja a Pitt nevet.

Angelina Jolie és Brad Pitt lánya a 18. születésnapját tett jogi lépéseket arra, hogy Shiloh Jolie néven élhessse tovább az életét - írja a BBC

Mint ismert, Angelina Jolie 2016 szeptemberében nyújtotta be a válókeresetet Brad Pitt ellen, de a válás részleteit még nem véglegesítették és a megállapodást sem kötötték meg. Az egykori sztárpár még a mai napig jogi vitában áll a Chateau Miraval nevű francia borászat miatt, amelyet anno közösen vásároltak. 

Nem Shiloh az egyetlen a pár hat gyermeke közül, aki a Pitt név elhagyására törekszik. Idén a 15 éves húga, Vivienne is elhagyta az apja vezetéknevét a Playbill programfüzetben, amely a The Outsiders Broadway-produkciójához készült. Egy tavalyi videóban pedig a legidősebb gyermekük, Zahara is úgy mutatkozott be, hogy a Pitt nevet kihagyta, így ahara Marley Jolie-ként nevezte magát. Ugyanakkor Shiloh volt az első a testvérek közül, aki hivatalos kérelmet nyújtott be, hogy véglegesen megváltoztassa a nevét.

Brad Pitt erőszakos volt a családjával?

Hivatkozás másolása

Angelina Jolie és Brad Pritt 2014 augusztusában házasodtak össze, azonban két évvel később, Jolie benyújtotta a válókeresetet. A színésznő azt állítja: egy incidens során Pitt megragadta a fejénél fogva és megtámadta két gyermeküket is egy repülőgépen. Állítása szerint Pitt verbálisan is bántalmazta őket, és alkoholt öntött a családjára a Franciaországból Los Angelesbe tartó repülés során. A színész azonban tagadja a vádakat. A párnak már egy gyermekelhelyezési vitája is volt, amelynek 2021-ben lett eredménye: a bíró közös felügyeleti jogot állapított meg Jolie-val.

A sztárpár a mai napig nem tudott megállapodni a válás és a vagyonelosztás részleteiről. 2022-ben például Brad Pitt beperelte volt feleségét és a cégét, a Nouvel-t, amiért állítólag Jolie az ő beleegyezése nélkül adta el a borászatukban lévő részesedését. A jogi dokumentumok szerint Jolie "ártani akart" volt férjének, amikor eladta a közösen birtokolt szőlőültetvényben lévő részesedését egy orosz oligarchának.

Később Angelina Jolie jogi csapata nyújtott be indítványt, amelyben kérték bizonyos beszélgetések nyilvánosságra hozatalát, ugyanis szerintük azok bizonyítják, hogy Pitt nem engedte meg neki, hogy eladja részesedését a Château Miravalban, hacsak nem egyezik bele egy "kiterjedt” titoktartási megállapodásba. Pitt elleni ellenkeresetben azt is leírták, hogy milliókat használtak fel a Château Miraval forrásaiból személyes projektekre.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés