Hirdetés

Brad Pitt beperelte Angelina Jolie-t

Barsi Zoltán portré Barsi Zoltán

Úgy tűnik, a békétlenség időszakát éljük. Mást sem hallani, mint hogy azon izgul az ország, hogy kibékül-e Szabó Zsófi és Shane Tusup és akkor most itt van Angelina Jolie és Brad Pitt esete, akik perre mennek egy szőlőbirtok miatt.

Egészen pontosan annak a szőlőbirtoknak az eladása verte ki a biztosítékot a színésznél. Jolie és Pitt még nem voltak házasok, amikor 2008-ban többségi részesedést vásároltak egy dél-franciaországi házat és szőlőültetvényt magában foglaló francia cégben, a Chateau Miraval SA-ban - írja a BBC alapján a 444.hu.

A csavar ott van a dologban, hogy a színész szerint megegyeztek, hogy egymmás engedélye nélkül nem fogják a részesedésüket eladni, márpedig korábbi felelsége ezt tette. Nem is akárkinek, egy ismert orosz oligarchának adta tovább a birtok felét, Jurij Sheflernek.

A per arról szól, hogy Brad Pitt szerint az ő gondosan felépített hírnevét sérti, hogy egy kétes hírű orosz üzletemberrel kell társulnia, akivel egyébként nem is tervezett. 

Pitt ügyvédei szerint Jolie „bár részesült a Miraval sikeréből”, a munkából, hogy az üzlet sikeresen működjön, nem vette ki a részét. Angelina Jolie egyelőre nem kommentálta az ügyet.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés