Hirdetés

Újabb műtéten esett át a népszerű magyar énekes

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Hevesi Tamás a közösségi oldalán arról tájékoztatta rajongóit, hogy az édesapjától örökölt betegsége miatt ismét kés alá kellett feküdnie. Dupuytren-szindromában szenved, most a kisujját kellett megoperálni.

Sok mindennek örülök, amit édesapámtól örököltem, de sajnos ennek a Dupuytren-szindrómának nem. Ez a betegség a skandináv országokban sűrűbben fordul elő, az a lényege, hogy csomók keletkeznek a végtagokon, a kisebb csomók pedig összeállnak, mint egy lánc

- kezdte történetét Hevesi, majd hozzátette: a kisujjának az állapota évek óta romlott, így kénytelen volt ismét kés alá feküdnie. Korábban a mutatóujját már sikeresen megműtötték, azzal pedig azóta sincs semmiféle probléma. Az énekes az orvosát kifejezetten kérte, hogy ne altassák el, hanem helyi érzéstelenítéssel végezzék el rajta a beavatkozást - írja a Blikk.

Mivel édesanyám altatás közben, orvosi műhiba miatt hunyt el, én sosem kérek altatást. Érzéstelenítés után felvágták a kezem egy részét, és most sínben lesz három hétig a kisujjam. A bal kezem most gyakorlatilag nem létezik, víz sem érheti. Nagyon hiányzik a zongora meg a gitár, de a mikrofont meg tudom tartani, így szerencsére járhatok fellépésekre

- tette hozzá az énekes, aki azt is elárulta, hogy a műtét ellenére a kisujja még mindig nem lesz tökéletes, ugyanis ahhoz egy komolyabb beavatkozásra lenne szüksége.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés