Hirdetés

Borzalmas tragédia: mindössze tíz évesen elhunyt a TikTok legnagyobb sztárja

Nap Híre portré Nap Híre

Gyászol a világ, vasárnap elhunyt ugyanis az a kislány, akinek betegségét és az abból való felépülését milliók követték a TikTokon.

Bella Brave neve sokaknak lehet ismerős, ugyanis ő az a tízéves kislány, akit közel 8 millióan követnek a TikTokon. A története azonban egyáltalán nem vidám, hiszen születése óta számos betegséggel küzdött. Bellánál először Hirschsprung-kórt diagnosztizáltak, ami azt jelenti, hogy a bél egyes részeiből hiányoznak az idegek, ezért az adott bélszakasz nem tudja megfelelően továbbítani a tartalmát. De ez még sajnos a legkisebb problémája volt a kislánynak – írja a Ripost

Súlyos kombinált immunhiány-betegségben (SCID) is szenvedett, azaz nem fejlődött ki megfelelően az immunrendszere. Emellett a törpenövés egyik fajtáját, a porc-haj hypoplasia nevű rendellenességet is diagnosztizálták nála, ami megakadályozza a csontok normális fejlődését, ráadásul gyermekkorát folyamatos fájdalomban is élte le. Bella azonban már nem szenved tovább.

A kislány halálhírét édesanyja osztotta meg a TikTok-oldalán. Bella vasárnap délután, szerettei körében hunyta le örökre a szemét, néhány nappal azután, hogy mesterséges kómába helyezték a tüdejében kialakult vírusfertőzés miatt. A hírt a szülei nem csak a TikTokon osztották meg, de a People magazinnak is megerősítették, ahol az anyuka elmondta: szeretné, ha gyermeke emléke tovább élne mind a 8 millió követőjükben.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés