Hirdetés

Borzalmas tragédia: a saját kutyája marcangolta halálra az özvegy nagymamát

Nap Híre portré Nap Híre

Otthonában végzett egy özvegy nagymamával a saját kutyája. Az amerikai bully fajtájú kutya halálra marcangolta az idős nőt. 

A nyugdíjas, 83 éves Shirley Patrick 17 nappal később a kórházban halt meg, miután életveszélyes sérüléseket szenvedett a Bagheera nevű kutya miatt. A demenciás nagymamát egy családtag gondozta, aki a kutyát is gondozta egyúttal. Amikor Shirley  leült meginni egy csésze teát kedvenc székébe a dél-walesi Caerphillyben, ekkor pedig a kutya ráugrott – írja a Ripost.

Shirley súlyos sérüléseket szenvedett a fején, testén, arcán és karjain, és nem tudott felépülni a szepszis kialakulása után. Eredetileg négy embert tartóztattak le Shirley halálával kapcsolatban, de soha nem emeltek vádat, mert a kutya korábban nem volt erőszakot. "Édesanyámat megölték, és még mindig nem tudom feldolgozni a történteket. Amikor egyedül vagyok, még csak gondolni sem tudok arra, hogyan halt meg... Ilyen szörnyű módon. Ez sok szempontból tönkretette a családunkat" – nyilatkozta később a fiatal nő, hozzátéve, hogy soha nem lesz túl ezen. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés