Hirdetés

Rendkívüli hír: négy és fél év börtönre ítélték a Barcelona egyik legnagyobb sztárját

Garai Kitti portré Garai Kitti

Dani Alvest szexuális erőszak miatt ítélte el a bíróság. 

Dani Alvest börtönbüntetésre ítélték, miután a bíróság bűnösnek találta egy nővel szembeni szexuális erőszak miatt. A 40 éves sztár négy és fél évre kerül rácsok mögé - írja a Talksport.

Ahogy arról korábban a naphire.hu is beszámolt, Dani Alvest egy 23 éves brazil nő jelentette fel, miután egy barcelonai szórakozóhelyen a sportoló azt kérte tőle, hogy fogja meg a péniszét. A nő erre nem volt hajladó, a focista pedig állítólag arra kérte, hogy kövesse őt a VIP részleg egyik fürdőszobájába, ahol a nő beszámolója szerint Alves megütötte és megerőszakolta őt. Amint a focista elhagyta a szórakozóhelyet, a nő rögtön szólt a biztonságiaknak és rendőrt hívott, később pedig a feljelentést is megtette és átadta a kórházi jegyzőkönyveket, valamint az aznap viselt ruháit a hatóságoknak. Arról is írtunk, hogy a klub biztonsági kameráinak a felvételei bizonyítják, hogy a focista és a nő együtt szórakoztak, noha Alves korábban azt nyilatkozta, fogalma sincs, kicsoda az áldozat. Állítólag később a focista elismerte a hatóságoknak, hogy azon az éjjelen együtt volt a nővel, de az erőszakot tagadta. 

A focista a történtek után 2023. januárjában előzetes letartóztatásba került a szilveszterkor történt bűncselekmény miatt. Ezután az óvadék ellenében történő szabadon bocsátást is megtagadták tőle, ugyanis úgy ítélték meg, hogy fennáll a szökés veszélye. Így a brazil válogatott játékost arra kötelezték, hogy a nyomozás lezárultáig a börtönben maradjon. A háromszoros Bajnokok Ligája-győztes a tárgyalás során végig fenntartotta ártatlanságára vonatkozó állítását és  ragaszkodott ahhoz az állításához, hogy az együttlét közös megegyezéssel történt.

Most azonban a barcelonai Audiencia tartományi bíróságon bűnösnek találták az áldozat megerőszakolásában, és a börtönbüntetés mellett 130 ezer font kártérítést is fizetnie kell az áldozatának, és kilencéves távoltartási végzéssel is sújtották.

Az ügyészek egyébként eredetileg kilenc év börtönt kértek  a Barca egykori jobbhátvédjére, az áldozat ügyvédei pedig 12 évre küldték volna börtönbe.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés