Hirdetés

12 évet is kaphat Dani Alves szexuális erőszakért

Nap Híre portré Nap Híre

A feljelentés alapján egy klub VIP mosdójában erőszakolhatott meg Dani Alves egy nőt.

MTI/EPA

A Barcelona korábbi játékosa, Dani Alves akár 12 év börtönbüntetést kaphat, ha elítélik - írja a Telex.

Egy 23 éves brazil nő jelentette fel a focistát. Alvest januárt 20-án idézték be a rendőrségre, ahol vallomást tett, és a hírek szerint őrizetbe is vették őt.

Az eddigi információk alapján a focista és a felesége együtt utaztak Spanyolországba. Alves december 30-án a barátaival szórakozni ment egy klubba. A nő azt vallotta a rendőrségen, hogy ugyanazon a szórakozóhelyen volt a barátnőjével, ahol a focista is, és egy pincér szólt nekik, hogy Alves barátaival szeretnék őket meghívni a hely VIP részébe.

A nő és Alves - aki egyébként nem fedte fel a kilétét - táncoltak. A focista már ekkor kérte, hogy a nő fogja meg a péniszét, ám ő erre nem volt hajlandó.

A focista állítólag arra kérte, hogy kövesse őt a VIP részleg egyik fürdőszobájába, ahol a bántalmazás is történhetett.

A 23 éves brazil nő azt mondta a rendőröknek, hogy a férfi megütötte és megerőszakolta őt.

A focista elhagyta a szórakozóhelyet, a nő pedig rögtön szólt a biztonságiaknak és rendőrt hívott. A nő később feljelentést tett, és átadta a kórházi jegyzőkönyveket, illetve az aznap viselt ruháit a hatóságoknak.

Úgy tudni, a klub biztonsági kameráinak a felvételei bizonyítják, hogy a focista és a nő együtt szórakoztak, noha Alves korábban azt nyilatkozta, fogalma sincs, ki az a nő.

Egy spanyol lap szerint a focista elismerte a hatóságoknak, hogy azon az éjjelen együtt volt a nővel, de az erőszakot tagadta. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés