Hirdetés

Bochkor Gábor vs. Tóth Gabi - itt a legújabb háború?

Nap Híre portré Nap Híre

Szinte borítékolható Tóth Gabi újabb kirohanása a történtek után.

Bochkor Gáborék a Retro Rádió adásában arról beszélgettek éppen, hogy az oroszországi Csecsenföldön a hatóságok bejelentették, hogy betiltják a túl gyorsnak vagy lassúnak ítélt zenét. Majd egy ponton Bochkor megkérte a hallgatókat, hogy szavazzák meg, ki az, akit száműznének az éterből és lehetőleg soha többet nem hallgatnák meg a dalait. Még azt is belengete hűséges rajongóiknak, hogy amennyiben konszenzusos eredmény születik, akkor igyekszik azt a csatorna vezetősége felé továbbítani - írja a Promotions.

A hallgatóknak sem kellett több, egyből elkezdték írni a neveket és a dalokat. ülön kiemelték az egyik legnépszerűbb, kicsit valóban szirupos ám szerintem szerethető dalt: az Emberektől a Mama című alkotást, mellyel a műsorvezető egyet is értett. Többen örültek volna, ha nem kell ByeAlex nótáit hallgatni, ezzel azonban nem értettek egyet a műsorvezetők, Bochkor Gábor munkatársa is felháborodott, mint elmondta, ő kifejezetten kedveli Alex munkásságát. Dobogós helyezést ért el a hallgatói antipátia listáján Pápaj Joci is, akinek Bochkor egyetlen dalát ismerte, ezt nyikorgáshoz hasonlította, majd félvállról megjegyezte, hogy ezt amúgy is csak néha hajnalban játszák. 

Ezután jött még egy név, akit a Retro Rádió hallgatói örökre számúznének az éterből: nem más volt, mint Tóth Gabi. Bochkor ezzel is egyetértett, hangjából érezhető volt, hogy nem döbbent meg túlságosan azon, hogy az emberek megszavazták ezt az eredményt.

Mint ismert, Tóth Gabi rengeteg kritikát kap, azonban azt különösen rosszul viseli, ha a zenei munkásságát éri kritika. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés