Hirdetés

Köpni-nyelni sem tudott Risztov Évi, miután Bochkor felkonferálta: aztán váratlan dolog történt - Videó

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Különös kapcsolat alakult ki már az elmúlt évek alatt Bochkor Gábor és Risztov Évi közt az ATV műsorában, ami most történt, arra még nem volt példa.

Ahogyan Bochkor Gábor kérdez, nem kérdez úgy senki. És ezt ma már pontosan tudják az ATV #Bochkor nézői is, azt meg pláne, milyen különleges szócsatára képes a műsorvezető és Risztov Évi, aki a héten ismét elfogadta a meghívását. A Naphire.hu szúrta ki: a vasárnap esti műsor promójában olyan jelenetsorokat lehet látni, amire talán még soha nem volt példa. Miután Bocsi felvezette az úszónő sztoriját, Risztov látszólag szóhoz sem jutott, aztán megható pillanatok játszódtak le a stúdióban.

“Téged 5 éves korodban kidobtak a vízbe, majd kijöttél Dovernél. Viszont volt egy csomó időd gondolkozni a víz alatt…” - mondja a Youtube-ra került felvételen Bochkor, majd jól látszik, az olimpia bajnok szóhoz sem jut hirtelen. A videó alapján ezt követően Bocsi feláll és odamegy Évihez, hogy megölelje őt, miközben mindenki nevet. A Naphire.hu most azt is megtudta, mi történt ezután az ATV népszerű műsorában. Az úszónő ugyanis elmondta a véleményét, ami a csipkelődő felvezetést illeti.

“Én mindig mondom az anyukámnak, hogy: miért jövök ebbe a műsorba, de komolyan?!” - kezdte Risztov, majd folytatta: Figyelj, elmondom, hogy miről szól a sztori, csak hogy megértsd! Tehát: én találtam egy példaképet, Egerszegi Krisztinát. Nem akárkit” - folytatta, de Bocsi máris félbeszakította. “Nem. Nekem is ő a példaképem. Pizzériája van, nem?” - replikázott a műsorvezető, miközben már a stúdióban mindenki hangosan nevetett. A szócsata nem itt ért véget, ám a pontot Risztov tette le: “Nem lehetne ezt a műsorvezetőt lecserélni? Sokkal jobb volt a Jakupcsek.”

Hogy mit válaszolt az olimpiai bajnok Bochkor felvetésére, természetesen kiderül majd. Mint ahogyan az is, a sikeres külföldi modellkarriert építő Görög Zitának melyik testrészével nem voltak megelégedve a világhírű divattervezők, és mit csináltak vele. Az ATV #Bochkor vasárnap este 20:50-kor kezdődik a Heti Napló Sváby Andrással után.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés