Hirdetés

“Hova tűnt Valkó Eszti?” - Bochkor Gábor kérdésére ő maga mondta el

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Örömkönnyekben és haszontalan ajándékokban az ATV #Bochkor című műsor karácsonyi adásában sem lesz hiány. De kiderült többek között az is, hová tűnt el az RTL Klub egykori műsorvezetője.

Ábel Anita, Csonka András, Bárdosi Sándor és nem utolsósorban Valkó Eszter is elfogadta Bochkor Gábor meghívását az ATV #Bochkor karácsonyi műsorába, utóbbi ráadásul egyenesen Hollandiából érkezett, hogy az ünnepeket ilyen díszes társaságban kezdje. Amikor a műsorvezető hozzá fordult, hogy megtudja, mi van vele és miért tűnt el, Eszter hamar át is vette az irányítást. “Ez már 20 éve megy, ez a Hova tűnt a Valkó Eszti, mert hogy nagyjából azóta nincs melóm” - mosolygott az RTL egykori sztárja.

“Mint a vásárosok végigjártuk egész Hollandiát. És sok reményem volt Utrechttel kapcsolatban, ahova költöztünk, de rájöttem, hogy nem tetszik. Kicsit túl nagy a város, túl sok az ember és nem érzem úgy igazából otthonomnak. De nyilván a kisfiamra is kell gondolni, mert ő meg az otthonának érzi” - mondta Bochkor kérdésére, majd a felvételt követően a Nap Hírének azt is elárulta, miért költöztek többször is, amióta Hollandiában élnek. “A munka miatt. A férjem, Peti Maastrichtban kezdett dolgozni egy gyógyszeripari cégnél, ott töltött majdnem 4 évet, és egyszerűen elege lett és új vizekre akart evezni, úgyhogy egy másik helyre költöztünk egy másik munkalehetőség miatt” - mondta Eszti.

Majd az is kiderült, Maastrichtből egy rövid időre Gronningenbe vezetett az útjuk, de ott sem találták meg a számításukat. “Most Amszterdamban dolgozik, ezért költöztünk Utrechtbe. Mert az közel van” - magyarázta Eszter a Nap Hírének, és azt is elmondta, tettre késznek érzi magát, de… 

“Szeretnék dolgozni. Csak ki kéne találni, hogy mit. Nem látom magamban, hogy párizsit szeletelgetek valamelyik áruházláncban, nem elégítene ki, úgyhogy még most ki kell, egy kicsit találjam magam. Vissza kell hogy találjak magamhoz, ha egy picivel nagyobb lesz a nem is olyan pici fiam” - mondta mosolyogva a büszke anyuka.

Hogy milyen ajándékkal lepték meg egymást Bochkor Gábor vendégei karácsony alkalmából? Természetesen vasárnap este az ATV #Bochkor című műsorból ez is kiderül a Heti Napló Sváby Andrással után.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés