Hirdetés

Megállt a kés a levegőben: korábbi kijelentése miatt kérte számon Bochkor Gábor Németh Kristófot: a színész válaszát nem hiszed el!

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Alig egy hónap elteltével tért vissza Bochkor Gábor műsorába Németh Kristóf és valószínűleg maga sem gondolta, hogy egy számonkérés részese lesz. Az ATV stúdiójában a műsor vendégei, Görög Zita, Wossala Rozina és Szécsi Zoltán, a közönség és a tévénézők szeme láttára vette elő a népszerű színészt a műsorvezető a korábbi kijelentése miatt. 

“Kristófom, veled is kell, hogy beszéljek. Jóban vagyunk, szeretsz ide járni és örülünk, hogy sokszor jössz. Kristóf, Mondd el, mit tanultál te ettől a műsortól?” - terelte a Nap Híre információi szerint a beszélgetést a műsor egy pontján Bocsi, és Kristóf ekkor már lehajtott fejjel jelezte, tudja, miről lesz szó.

“Hogy ne szaporodjak tovább” - utalt a korábbi kijelentésére Németh Kristóf, majd Bochkor ismét átvette a szót. “Nagyon jól érzed. Ugyanis tényleg ebben maradtunk. Mondtam: Kristóf, ennek vége. Mondtad: Gábor, rendben, nem szaporodok tovább. Így volt? Így volt” - folytatta az ATV sztárja a Nap Híre értesülése szerint, nem véletlenül. 

“Tessék, mit olvasok? Rozi, biztos te is olvastad: Németh Kristóf, háromszoros apuka lett, de már a negyedik gyermeken gondolkodnak. Elképzelhető, hogy a pár a jövőben kislányt szeretne” - folytatta a műsorvezető a színész egyik interjúját idézve és ekkor Kristóf már a tenyerébe temette az arcát. Majd bűnbánóan emelte fel a tekintetét.

„Én mindenekelőtt szeretnék elnézést kérni tőletek… Ezzel szeretném kezdeni. Tényleg. Ez nem volt szép, megígértem…” - tette hozzá, ekkor azonban már látszott az arcán, minden, amit mond, irónia. A stúdió ekkor már egy emberként nevetett. S hogy milyen trükköket és praktikákat tanácsolnának a műsor vendégei Kristófnak, ha kislányt szeretne? Vasárnap este az ATV #Bochkor című műsorból ez is kiderül a Heti Napló Sváby Andrással után.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés