Hirdetés

“Effektíve semmim nincs!” - Mindenét elvesztette Bochkor Gábor

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Amikor kiszállt a kocsijából, olyan dolog történt, amiről még ő maga sem hallott.

Épp az ATV-be sietett csütörtökön Bochkor Gábor, hogy a saját nevével fémjelzett #Bochkor című showműsor vasárnap esti epizódját rögzítsék, amikor olyan dolog történt vele, amit az ember az ellenségének sem kívánna a 21. században. A váratlan esemény olyan hatással volt a műsorvezetőre, hogy miután végignézte a műsor főcímében, hogyan vezeti a sportkocsit és hogyan sms-esik közben, képtelen volt másról beszélni a beköszönés után, mint ami vele történt épp.

A Nap Híre információi szerint Bochkor Gábor elmesélte, hogy miután kiszállt a kocsijából, a telefonja magától elindította a gyári visszaállítást. Azaz elvileg mindent, ami rajta volt, törölt. “Én nem mentek semmit se felhőbe, - ne kérdezzétek, hogy miért! - és jelenleg ott tartok, hogy a szerkesztőség őrzi a telefont, de gyakorlatilag semmi nem jött vissza” - mondta Bochkor, majd hozzátette: “Semmim nincs. Effektíve semmim nincs.” Vendégei, Tornóczky Anita, Jakupcsek Gabi, Vályi Pista és Kovács Kokó István próbálták vigasztalni a maguk módján.  

Az önhibáján kívül digitális nomáddá lett Bocsi megmentésére Jakupcsek Gabinak volt egy ötlete. “Most azt kéne csinálni, hogy mindenki hívja Bochkor Gábort” - mondta a műsorvezető, akinek az ötletén Tornóczky Anita csavart egyet. “Mindenki, aki valaha kapcsolatban állt a Gáborral, írjon rá…” - így ő, mire Bochkorból előtört: “Jézusom! Most, vasárnap este?” Jakupcsek Gabi ekkor már biztos is volt egy dologban. “Az összes volt csaja fogja keresni, figyeljétek meg!” - mondta, Bocsi reakciója azonban mindent vitt: “Vagy olyan, aki nem volt a csajom, de azt hazudja, hogy az volt.”

Hogy a műsor vendégei közül kik féltékenyek, kiket csaltak meg és kik lesznek a Sztárbox új évadának versenyzői? Vasárnap este az ATV #Bochkor című műsorból talán ez is kiderült majd a Heti Napló Sváby Andrással után.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés