Hirdetés

Békéscsabán hagyta a kocsiját Kabát Péter, és soha többé nem látta

Nap Híre portré Nap Híre

Életük féltett titkairól is anekdotáztak Bochkor Gábor vendégei az ATV #Bochkor vasárnap este adásba kerülő műsorában. Olyan sztorik is előkerültek, amelyeket máig nehéz elhinni.

Mint ahogyan azt a naphire.hu elsőként megírta: Görög Zita egy tál lisztkukacot evett meg tévedésből élete első pohár alkoholja után 16 évesen. De nem ez volt az egyetlen sztori, amiről korábban sosem hallhattak a magyar bulvárrajongók.

Az ATV népszerű műsorának másik nagy kedvence, Kabát Peti is megosztotta élete nagy titkát. Mint utólag hozzátette: “Anyukám is most tudja majd meg a tévéből”.

2000-ben Peti a Vasas játékosaként 32 bajnoki meccsen rúgott 24 gólt, gólkirály lett. Ünnepelt sportolóként gyakran hívták meg rendezvényekre, és egy békéscsabai szülinapra volt hivatalos.

“Autóval mentem egy barátommal, de útközben történt egy kis malőr” - fogalmazott a naphire.hu kérdésére Kabát, majd egyértelművé tette: a jármű menthetetlen lett.

Amikor a buliból visszatért Budapestre, az édesanyja csodálkozva kérdezte a 24 éves fiát: “Hol a kocsi?”. Kabát már akkor sem hazudtolta meg magát, homályos de határozott választ adott: “Lent hagytam Békéscsabán.”

A volt újpesti klasszis előadásán hangosan nevetett a #Bochkor közönsége. A kocsit mindenesetre azóta sem Peti családja, de még ő maga sem látta.  A műsorban vasárnap este ráadásul énekeseként is debütál, így szem biztos nem marad szárazon. 

Az ATV #Bochkor című műsora vasárnap este 20:50-kor kerül képernyőre a Heti Napló Sváby Andrással után.

Risztov Éva és Bochkor Gábor történetéről itt írtunk!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés