Hirdetés

Másnap jött rá: undorító dolgot evett meg az első pohár itala után Görög Zita

Nap Híre portré Nap Híre

Egyre több rovar fehérjét engedélyeznek a hatóságok tápanyagként, a téma pedig Bochkor Gábor érdeklődését is felkeltette. Az ATV #Bochkor című műsorban így ő is megkérdezte a vendégeit, Görög Zita sztorija mindenkién túltett.

Ha Balázsovits Edit, Görög Zita, Kabát Peti és Csonka Pici az ember vendége, akkor gyaníthatóan szem nem marad szárazon. Feltehetően sejthette ezt Bochkor Gábor is, aki vasárnaponként az ATV-n futó műsorában ráadásul nem akármilyen témák kapcsán faggatta a színes társaságot. Ami a rovarok tápanyagként való felhasználása kapcsán kiderült, az nem csak a vendégeket, hanem a műsor közönségét is meghökkentette.

Görög Zita ugyanis elárulta, kamaszlányként ő egy tál csontit, azaz lisztkukacot evett meg. A naphire.hu-nak azt is elárulta, mindezt úgy, hogy valójában nem is tudta. “Kiszöktem a gyerekszoba ablakomon keresztül, elmentünk a haverokkal biliárdozni és megittam életem első alkoholos italát” - így Zita. “Iszonyatosan éhes lettem” - magyarázta, majd ínycsiklandó illatokra lett figyelmes a konyhából.

“Kiszagoltam a konyhában, hogy van tejbegríz. Tök jó illata volt egyébként is, de én befahéjaztam, megszórtam kakaóporral és megettem” - emlékezett a naphire.hu-nak, az ébredés azonban fájdalmasra sikerül. Másnap reggel 5-kor a nagyapja kiabálására kelt fel az akkor 16 éves híresség.

“Hova tűnt a csali?” - hallatszott a konyhából, és hamar kiderült a tejbegríz titka.  Zita nagyapja ugyanis előző este megfőzte a csalit a horgászatra, és tele volt többek közt csontikkal is.

“Belefőzte és utána akart ilyen kis golyókat csinálni belőle. Nem volt. Nem maradt! Én azt úgy, ahogy volt, betermeltem” - magyarázta a háromgyerekes sztáranyuka. S hogy milyen extrém állatokat kóstoltak már a műsor további vendégei? 

Vasárnap este 20:50-kor a Heti Napló Sváby Andrással után kiderül az ATV képernyőjén.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés