Hirdetés

Üzenetet kapott a Tinderen Görög Zita: feljelentették

Nap Híre portré Nap Híre

Alig három napig tartott a modell-műsorvezető társkeresős kalandja, “megtört” férfiakkal sodorta össze a sors Görög Zitát. Meglepő titokra derült fény vasárnap este az ATV #Bochkor című műsorban.

A Tinder társkeresőre feltöltött képekről faggatta a vendégeit Bochkor Gábor, amikor Görög Zita váratlan megjegyzést tett. “Én tindereztem egyébként. Két-három napig…” - mondta a modell-műsorvezető, és azt sem titkolta, néhány randija is volt ez idő alatt. 

“És teljesen más arcok jöttek el”, mint akiket a képeken látott. “Egy jobb élethelyzetben lévő fotót tettek fel, ugyanazok az emberek voltak, csak egy kicsit megtörve” - így Zita. A naphire.hu-nak azt is elárulta, miért csak három napig tartott a netes kalandja.

A társkeresőn sokan jelentették Zita fiókját, mondván visszaél egy híresség képeivel. “Beküldtem, hogy én én vagyok és nem élek vissza velük, de mire visszakaptam volna az engedélyt, meg újra megnyitották volna a profilomat, már nem is érdekelt a történet” - mondta lapunknak, majd a randijairól is mesélt.”Volt 2-3 randim és semmi extra. És arra jöttem rá, amit egész karrieremben éreztem, hogy: fotó alapján hogyan lehetne szerelmesnek lenni valakibe? Egy fotóból nem derül ki az ember a személyisége, meg a humora. Lehetetlenség” - tette hozzá.

A modell anyuka szerint aki nem dolgozik a divatszakmában, képtelen olyan fotókat készíteni és összeválogatni magáról, amelyekkel megmutathatná, vagy színesebbé tehetné egy ilyen platformon, milyen is valójában. De nem csak ez a gond. 

“Nem is nagyon lehet ott szerintem ismerkedni. Azt gondolom, hogy nem lehet egyszerre 2-3 embernél többre figyelni. Már az is megterhelő volt - az nem igazi ismerkedés” - mondta Zita, aki egy kicsit sem bánta, hogy így alakult ez a rövid kaland.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés