Hirdetés

Egy évig készült rá: Farkasházi Réka levágatta a haját - fotó

Nap Híre portré Nap Híre

“Az első lépés a mellpiercing felé?” - viccelődött Bochkor Gábor az ATV-n műsora felvételén a színésznővel, aki vadonatúj új frizurával jelent meg a stúdióban. Aztán előkerült Szandi sztorija is.

Gyakorlatilag még el sem kezdődött a #Bochkor felvétele, a műsorvezető és vendégei máris ódákat zengtek Farkasházi Réka új frizurájáról. “Levágattam. Tetszik? Jó lett?” - kérdezgette a többieket a naphire.hu információi szerint, miközben a közönség hatalmas ovációval fejezte ki a véleményét. Az is kiderült, miért csak most valósulhatott meg az új külső, amit Réka a fodrászával régóta tervezett.

“Nem lehetett, mert forgattam egy sorozatban, vagy olyan szerepeket játszottam egy színházban, amikben nem tudtuk összeegyeztetni a váltást. Most végre eljött az ideje, nem forgatok újat, vagy legalábbis nem tudok róla” - magyarázta Réka, vendéglátója pedig azonnal lecsapott rá. 

“Te ugye gyerekek előtt énekelsz, azért ez a tündi-bündi, hosszú hajú, picit ilyen vidéki szellős lány… Te nem lehetsz hirtelen olyan, mint Miley Cyrus, mellpiercinggel” 

- így Bochkor Gábor, de Farkasházi Réka azonnal megerősítette: “Olyan nem.”

Végül a műsorvezető és egyik vendége, Curtis abban maradtak: ez az első lépés a teljes változás afelé, majd Szandi vette át a szót, aki ettől is bátrabb lépésre szánta magát egykor. “Képzeljétek el, én felnyírattam mindkét oldalon. Emlékszem, mondtam: Anita, ess neki a géppel! De hol? Mondom: itt, kétoldalt. Így nyírd fel!” - mesélte Szandi, akitől a műsor házigazdája azonnal megkérdezte, mégis mi volt az oka, hogy ilyen drasztikus lépésre szánta magát.

“Semmi bajom nem volt, egyszerűen csak változásra vágytam. 16 éves korom óta ugyanaz a férfi van az életemben, a telefonszámom is ugyanaz, amióta telefonom van, hát akkor már a hajamon hadd változtassak” - viccelődött az énekesnő. 

S hogy milyen haja volt korábban Curtisnek, vagy épp Lovász Lászlónak - az vasárnap este 20:50-kor az ATV #Bochkor című műsorból kiderül, a Heti Nap Sváby Andrással után.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés