Hirdetés

Fontos bejelentés érkezett, ez minden magyar diákot érint

Nap Híre portré Nap Híre

A 2023-2024-es tanévre vagy annak második félévére szóló érvényesítő matricával ellátott diákigazolványok, valamint azoknak a tanulóknak a diákigazolványai, akik az előző tanévben töltötték be 16. életévüket, október végéig érvényesek - hívta fel a figyelmet a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) kedden az MTI-vel.

A társaság felhívja a szülők és a diákok figyelmét, hogy a lejáró diákigazolványokat október 31-ig érvényesíttetniük kell, mivel a továbbiakban csak így vehetik igénybe kedvezményesen a budapesti közösségi közlekedést.

A BKK ugyanakkor jelezte azt is, hogy az október utolsó napján lejáró diákigazolványokkal vásárolt, legkésőbb október 31-i kezdőérvényességű tanulóbérletek a rajtuk jelölt időszakban, de legkésőbb december elsején hajnali 2 óráig használhatóak a járatokon.

Ez a határidő vonatkozik a később lejáró - éves, negyedéves és szemeszterre szóló - bérletekre is, ezért is fontos a diákigazolványok október 31-ig történő érvényesítése a következő tanévre - áll a közlekedési társaság közleményében.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés