Hirdetés

Bezárt a leghírhedtebb McDonald's, felvonulással búcsúztatták

Szabó Bianka portré Szabó Bianka

Az étterem 1985-ben nyílt meg, de végül a hamburgerek helyett a folyamatos botrányokról lett híres, az egyik incidensnél még egy mosómedve is előkerült.

Ottawában, a Rideau utcában található a világ leghírhedtebb McDonald'sa. Ennek több oka is van, de talán az egyik legjelentősebb, hogy a környékbeli bárokból érkező részegek gyakran a McDonald'sban kaptak össze, miközben a Big Macjüket fogyasztották. Az étterem 2013-ban vált világszerte ismerté, amikor egy tömegverekedés alkalmával egy férfi az inge alól előkapott egy mosómedvét - írja a Mindmegette.

2018-ban a rendőrök több mint 800 riasztást kaptak, de még tavaly is 150-szer kellett kiszállniuk valamilyen balhé miatt. Nem csoda, hogy ezek után az döntés született, hogy bezárják ezt a McDonald'sot.

A környékbeliek pedig megadták a módját a búcsúnak. Több százan vettek részt azon a felvonuláson, amit az étterem bezárása miatt szerveztek. Volt, aki Ronald McDonaldnak öltözött, de akadt olyan is, aki mosómedvének. A rendezvényen pénzt is gyűjtöttek egy helyi jótékonysági szervezetnek.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés