Hirdetés

Találgatásokba kezdtek a rajongók, Beyoncé tényeg kifehéríttette a bőrét?

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

A sztárénekesnő édesanyja öntött tiszta vizet a pohárba a kérdés kapcsán, méghozzá egy hosszú posztban, amit az Instagram-oldalán tett közzé.

Beyoncé a múlt héten platinaszőke hajjal, egy ezüstszínű ruhában jelent meg koncertfilmjének vörös szőnyeges premierjén Los Angelesben. A premieren készült képek megjelenése után azonban sokan kritizálni kezdték az énekesnőt, amiért megváltoztatta a külsejét, sokak szerint sokkal világosabb lett a bőrszíne.

Végül a sztár édesanyja, Tina Knowles a közösségi oldalán védte meg a lányát és rasszistának nevezte azokat a kommentelőket, akik szerint Beyoncé kifehéríttette a bőrszínét - írja a BBC.

"A Renaissance című filmet és az egész turné témáját az ezüst szín köré építette, ezért ezüst hajjal lépett az ezüst szőnyegre, ezüst ruhában. Ti ostobák pedig úgy gondoljátok, hogy fehér nő akar lenni és kifehéríttette a bőrét?"

- tette fel a kérdést dühösen Knowles, akinek a bejegyzését már több mint 250 ezren lájkolták. Kiemelte azt is, elege van abból, hogy az emberek folyamatosan támadják a lányát, "ahelyett, hogy ünnepelnék vagy egyszerűen csak figyelmen kívül hagynák azt, ami nem tetszik" nekik vele kapcsolatban. Hozzátette, ha a lánya látná a kommenteket, akkor ő is ideges lenne, de mivel elege van a kritikákból, így nem olvassa azokat.

"A saját dolgával törődik. Segít az embereknek, amikor csak tud. Felemeli és támogatja a fekete nőket és a rászorulókat"

- írta az énekesnő anyja. A Naphire.hu nemrég arról is beszámolt, hogy a rosszakarók nemrég Beyoncé idősebb lányának, a mindössze 11 éves Blue Ivy-nak is beszóltak, miután az édesanyja több koncertjén is fellépett, hogy a közönség előtt táncoljon. Azonban sokaknak nem tetszettek a mozdulatai, de a lányt nem érdekelték a kommentek, tovább folytatta az edzéseket és napról napra egyre jobb lett.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés