Hirdetés

Sokkoló dologról vallott a korábbi NBA-sztár: azt hitte, csak a foga fáj, mire az orvosok közölték vele, hogy halálos beteg

Nap Híre portré Nap Híre

Az egyik nap a foga fájt, másnap már halálos agyi vírussal diagnosztizálták – egy podcastban beszélt betegségéről Perry Jones III, ami akár a korábbi NBA-kosaras életébe is kerülhetett volna.

Az amerikai kosaras a Run Your Race nevű podcastban beszélt rövid pályafutásáról és azt beárnyaló súlyos betegségéről, amely teljesen megváltoztatta az életét. Az NBA-ben három szezont lehúzó erőcsatár második évében (2014–2015) lett hirtelen beteg – írja az Index.

"Az egész egy ártatlan fogfájással kezdődött: Elmentem egy fogorvoshoz mert fájdalmat éreztem a fogamban, amikor megvizsgáltak csak annyit mondtak, hogy egy vírus terjed szét az agyamban, és csupán másfél hetem maradt hátra" – emlékezett vissza Perry Jones.

A játékos azt is elmondta, hogy az orvosok szerint, ha esetleg sztrókot kapott volna a következő másfél hétben, abba bele is halhatott volna, ezért tüstént egy életmentő műtétet kellett végrehajtaniuk.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés