Hirdetés

Borzalmas családi titok: Bese Gergő édesapja gyilkosság áldozata lett

Nap Híre portré Nap Híre

Bese Gergő testvére, Bese Gábor az Élet showja egykori reality-sorozatban szerepelt, melyben elmondta, hogy tragikusan indult az életük, ugyanis édesapjuk gyilkosság áldozata lett, édesanyjuk pedig egyedül nevelte fel őket.

Ahogy arról a naphire.hu is beszámolt, Gulyáságyú Média Gödöllőn meglátogatta a melegbotrányba keveredett katolikus sztárpap, Bese Gergő szüleinek házát. Kiderült ugyanis, hogy Bese Gergő haza fog költözni, az ingatlan udvara már tele van az egykori pap holmijával. A portálnak megszólalt Gergő testvére, Bese Gábor is, aki szerint ha nem a testvére szenteli fel a Karmelitát, "nem lenne úgymond NER-es pap", és már rég nem érdekelne senkit ez az egész. 

Bese Gábor egyébként nem először szerepel a médiában, tíz évvel ezelőtt a TV2 Az élet showja egykori reality-sorozatban is feltűnt, ő volt az egyik civil főszereplő - szúrta ki az atv.hu. Gábor ebben a műsorban mesélte el, hogy tragikusan indult az életük, ugyanis ő kilenc, öccse, a később papként ismertté vált Gergő pedig hét éves volt, amikor édesapjukat meggyilkolták. Édesanyjuk egyedül nevelte a két fiút. 

"Nagyon rossz érzés volt apa nélkül felnőni” – mondta a valóságshow adásában, amelyben Bese atya is megszólalt, egy edzőteremben beszélt arról, miért választotta 25 éves korában a papi elhívatást. Szerinte egy papnak nem csak a templomban, hanem a diszkóban is van helye. "Követem azt, amit Ferenc pápa mondott, hogy legyünk tornacipős, farmeros szentek és éljünk az emberek között” – mondta Bese Gergő.

Bátyja, a most 40 éves Gábor később más televíziós műsorokban is szerepelt, többek között feltűnt az RTL Vigyél el című párkeresős műsorában és tavaly elindult a TV2 Sztárban sztár válogatóján is - írja a lap.

Ahogy arról a naphire.hu is beszámolt, nemrégiben felfüggesztették a szolgálat alól a sokak által csak "sztárpapként" emlegetett Bese Gergő Péter dunavecsei plébánost, aki a vád szerint melegpartikon vett részt. A kettős életű sztárpapról állítólag fotó- és videófelvételek is készültek ezeken az eseményeken, amelyek az információk szerint a Miniszterelnökséghez is eljutottak. Arról is írtunk, hogy Bese Gergő egy TikTok-videóban üzent, melyben nem tagadta a sajtóban róla közölt cikkeket, riporokat. Mint mondta: "Fáj a szívem mert nagyon sok embert az elmúlt napok zűrzavara megbántással, fájdalommal ért. szeretnék őtölük, és mindenkitől bocsánatot kérni, ha bármivel is megbotránkoztattam, vagy bármivel is megbántottam őket." A Telex információi szerint egy féltékenységi dráma vezetett végül a Bese Gergő körül kialakult botrány kirobbanásához.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés