Hirdetés

Drámai videóüzenetet küldött a kettős élettel lebukott sztárpap, Bese Gergő

Nap Híre portré Nap Híre

Ahogy arról a naphire.hu is beszámolt, pénteken felfüggesztették a szolgálat alól a sokak által csak "sztárpapként" emlegetett Bese Gergő Péter dunavecsei plébánost, aki a vád szerint melegpartikon vett részt. A kettős életű sztárpapról állítólag fotó- és videófelvételek is készültek ezeken az eseményeken, amelyek az információk szerint már a Miniszterelnökséghez is eljutottak. 

Bese Gergő 18 órával ezelőtt a TikTok-oldalára töltött fel egy videót azok számára, akik az elmúlt napokban a szeretetükről, kiállásukról biztosították őt és a családtagjait. Mint mondta: "nagyon nehéz napokon vagyunk túl, és a neheze még csak most következik. Egy olyan út indul el, amelyre nem számítottam, amelyre felkészülni sem igazán tudok, de hiszek abban hogy az Úristennek mindennel szándéka van."

A kettős életet élő sztárban úgy folytatta, hogy hisz abban, hogy az Isten most is a hóna alá nyúl, felemeli és vezetni fogja az életét tovább az ismeretlen felé. 

Fáj a szívem, mert nagyon sok embert az elmúlt napok zűrzavara megbántással, fájdalommal ért. Szeretnék ő tőlük, és mindenkitől bocsánatot kérni, ha bármivel is megbotránkoztattam, vagy bármivel is megbántottam őket

- fogalmazott, hozzátéve, hogy 11 évig Gergő atyaként vitt mindenkit közelebb az Úristenhez és a boldogságos szűzanya szeretetéhez, most pedig Gergőként igyekszik majd tovább ugyanezt tenni. 

Azt mondta, hisz abban, hogy ami történt, az nem a véletlen műve, és Istennek ezzel is szándéka van.

Bese Gergő neve egyébként sokaknak onnan lehet ismerős, hogy ő szentelte meg a karmelitát, ahol a Miniszterelnökség is székel, valamint a PestiSrácok és a Megafon irodáit is. Bese felszólalt Hodász András ellen és kritizálta az LMBTQ propagandát is.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés