Hirdetés

Robban a bomba: őrült csavar Bese Gergő botrányában

Nap Híre portré Nap Híre

A Gulyáságyú Média Gödöllőn meglátogatta a melegbotrányba keveredett katolikus sztárpap, Bese Gergő szüleinek házát. A portálnak megszólalt a volt plébános testvére, Bese Gábor is, ki szerint ha nem a testvére szenteli fel a Karmelitát, "nem lenne úgymond NER-es pap", és már rég nem érdekelne senkit ez az egész.

A riportból kiderült, hogy a kettős életet élő Bese Gergő haza fog költözni Gödöllőre. Amikor a stáb ottjárt, az ingatlan udvara már tele volt az egykori pap holmijával. A portálnak megszólalt Bese Gergő testvére is, aki szerint azért támadják most sokkal jobban a testvérét, mert a közéletben volt.

Mi mindig mondtuk neki, hogy a pap legyen pap, a politikus legyen politikus, és sajnos mivel állandóan úgymond celeb vagy a közéletben volt, nyilván ezért is támadják sokkal jobban

- mondta Bese Gábor, hozzátéve, hogy a két pedofil papról, akiket felfüggesztettek, alig esik szó. Szerinte ha nem Bese Gergő szenteli fel a Karmelitát, „nem lenne egy úgymond NER-es pap”, már rég nem érdekelne senkit az egész. A férfi beszélt arról is, hogy nem látta a testvéréről készült videót, azt pedig, hogy lett volna egy férfi partnere, nem akarja elhinni, mert Gergőnek a papsága előtt "mindig szép barátnői voltak, nem is egy.” Szerinte öccsét tőrbe csalhatták, bekábítószerezték vagy leitatták, mert kizártnak tartják, hogy egy normális ember ilyen videót készítsen, különösen akkor, ha ország-világ ismeri.

"Ő most a Fidesz áldozata lett, azt abszolút ki lehet mondani” – véli Bese Gábor. Szerinte a testvérének állandóan csörgött a telefonja, különböző adásokba hívták, és szerinte Gergő "nem beszélhetett a jobboldalon ellen, mikor azokat képviselte, mivel ők emelték sztárpappá” - írja az atv.hu a 444 szemléje nyomán.

 

Ahogy arról a naphire.hu is beszámolt, nemrégiben felfüggesztették a szolgálat alól a sokak által csak "sztárpapként" emlegetett Bese Gergő Péter dunavecsei plébánost, aki a vád szerint melegpartikon vett részt. A kettős életű sztárpapról állítólag fotó- és videófelvételek is készültek ezeken az eseményeken, amelyek az információk szerint a Miniszterelnökséghez is eljutottak. Arról is írtunk, hogy Bese Gergő egy TikTok-videóban üzent, melyben nem tagadta a sajtóban róla közölt cikkeket, riporokat. Mint mondta: "Fáj a szívem mert nagyon sok embert az elmúlt napok zűrzavara megbántással, fájdalommal ért. szeretnék őtölük, és mindenkitől bocsánatot kérni, ha bármivel is megbotránkoztattam, vagy bármivel is megbántottam őket."

Korábban arról is írtunk, hogy a Telex információi szerint egy féltékenységi dráma vezetett végül a Bese Gergő körül kialakult botrány kirobbanásához. A lap forrásai szerint Besének eltitkolt kapcsolata volt egy olyan férfivel, akit még az egyik kormányhoz közeli újságnál ismert meg. Ez az illető úgy vélte, hogy exkluzív romantikus kapcsolatban állnak a pappal, ezért is döbbent meg, amikor egy internetre felkerült videóban felismerte partnerét, mégpedig a karkötője alapján. Ami ezután történt, arról viszont két verziót is hallott a lap: az egyik szerint Bese barátja másokkal is megosztotta, amit a videón látott, a másik verzió szerint pedig Bese barátjának egy női ismerőse osztotta meg másokkal is az információt, mert féltékeny volt a papra, a videó pedig kapóra jött neki.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés