Hirdetés

Előkerült a szexbotrányba belebukott Bese Gergő - mutatjuk, hol bukkant fel

Nap Híre portré Nap Híre

Bosznia-Hercegovinában szúrták ki a szexbotrányba keveredett papot.

Bese Gergőt, a NER melegpartizásba belebukott volt sztárpapját a Bosznia-Herczegovinában található medjugorei kegyhejnél látták a minap - írta meg a Blikk

Az újság egyik olvasója szerint a visszavonulg atya próbálta elkerülni, hogy észrevegyék, éppen ezért napszemüvekben érkezett október 23-én a keresztény kultuszhelyre, ahol magyarul is miséznek.

Ahogy arról a naphire.hu is beszámolt, nemrégiben felfüggesztették a szolgálat alól a sokak által csak "sztárpapként" emlegetett Bese Gergő Péter dunavecsei plébánost, aki a vád szerint melegpartikon vett részt. A kettős életű sztárpapról állítólag fotó- és videófelvételek is készültek ezeken az eseményeken, amelyek az információk szerint a Miniszterelnökséghez is eljutottak. Arról is írtunk, hogy Bese Gergő egy TikTok-videóban üzent, melyben nem tagadta a sajtóban róla közölt cikkeket, riporokat. Mint mondta: "Fáj a szívem mert nagyon sok embert az elmúlt napok zűrzavara megbántással, fájdalommal ért. szeretnék őtölük, és mindenkitől bocsánatot kérni, ha bármivel is megbotránkoztattam, vagy bármivel is megbántottam őket." 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés