Hirdetés

Berki Krisztián édesanyja őrjöng Mazsi miatt: "én biztosan elszégyellném magam a helyében"

Garai Kitti portré Garai Kitti

Mint azt a Naphíre is megírta, Berki Mazsi legutóbbi nyilatkozatában bejelentette, hogy nem akar megválni a Berki névtől, hiszen a férje nevén ismerték meg, ráadásul a kislánya is ezt a nevet viseli. Az özvegy azt is elárulta, hogy öt hónappal a férje halála után rátalált egy új szerelem, ám a titokzatos férfiről többet nem árult el. Berki Krisztián édesanyja azonban nem fogadta jól a hírt, szerinte Mazsinak nem kellene megtartania fia nevét. 

Őszintén nem értem. Nem kéne a Berki nevet megtartania Mazsinak, ha új ura van. Ezzel kapcsolatban csak beleolvastam néhány kommentbe, és én biztosan elszégyellném magam a helyében. Édesanyaként pedig nem is tudom szavakba önteni a fájdalmam. Nem szeretnék én már vele hadakozni és vitatkozni, kivan a szívem is, rosszul vagyok, ha erre gondolok. De azért az mégiscsak felháborító, hogy talán egyszer sem volt kinn a sírnál, és most arról beszél, hogy megtartja a fiam nevét  

- mondta a Blikknek Krisztián édesanyja, Júlia asszony, aki próbál Mazsival jó kapcsolatot ápolni a kis Emma miatt, ám csak a legszükségesebb dolgokról beszélnek, találkozni pedig csak nagyon ritkán  szoktak. 

Most hétvégén is voltam meglátogatni a kicsi Emmát, de Mazsival nem találkoztam, mert nagyon elfoglalt, a bébiszitter hozta le a kicsit, hogy láthassam

mesélte Júlia, aki nagyon a menyével egyeztetni a fia síremlékéről, ám egyelőre erre sem került sor. Mint mondta, nagyon fáj neki, hogy Krisztiánnak még mindig nincs síremléke. Az asszony elárulta, értetlenkedve áll azelőtt, hogy Mazsi nem jár ki a temetőbe, hiszen ő ragaszkodott ahhoz, hogy Budapesten legyen eltemetve a férje.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés