Hirdetés

Áll a bál Berki Krisztián sírja miatt

Nap Híre portré Nap Híre

Az interneten háborognak az elhunyt Berki Krisztián rajongói. Május elején lesz egy éve, hogy elhunyt Berki Krisztián a Blikk most azt írja, szégyen, ahogy kinéz a sírhely.

Berki Mazsi, a férfi özvegye éppen egy hónappal ezelőtt jelentette be, hogy kint járt a temetőben, beszélt a sírkövessel, és már csak idő kérdése, hogy imádott férje méltó síremléket kapjon. Úgy tűnik azonban, hogy nem elég gyorsan. Ugyanis többen elkezdtek morgolódni a lárvány miatt.

A leégett mécseseket a szél széthordta, felborította, a jó ideje kihelyezett koszorúk és virágok pedig teljesen elszáradtak. A sír közepét egy óriási, dupla koszorú borítja művirágokból - írja le cikkében a szívszorító állapotokat a Blikk.

Amikor kint jártak a temetőben, nekik úgy tűnt, egy ideje nem volt már senki a sírnál. "Néhány hete beszéltem Mazsival, aki elmondta, már beszélt a sírkövessel, készül a síremlék. Megkérdezte, nekem van-e valami kívánságom, de bevallom, nem akarok beleszólni – mondta a lapnak Berki Krisztián édesanyja. Csak remélni lehet, hogy hamarosan rendeződik a helyzet.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés