Hirdetés

Mindent elmondott Béres Anett: ezért ment el a kis híján tragédiával végződő szeánszra

Nap Híre portré Nap Híre

Az egykori ValóVilág-szereplő talán csak a szerencsének köszönheti az életét, most pedig elárulta: nagyon rossz életszakaszban volt.

Már több mint egy éve annak, hogy Béres Anett egy Magyarországon tiltott szeánszon vett részt, ami után a ruhái nélkül, törött csontokkal egy siklósi szőlőültetvényen találtak rá. Akkor azt írta az Instagramon, hogy óriási hibát követett el, de a legjobb helyen viselik gondját. 

A volt villalakó azóta már vissza is tért a szeánsz helyszínére, hogy találkozzon azzal a férfivel, aki megmentette az életét. Anett komoly műtéteken esett át a baleset után: csigolyatörést szenvedett, emellett eltört öt bordája és a sarokcsontja, miután leesett egy magaslesről. 

Béres Anett most a Borsnak mondta el, mi volt a valódi oka annak, hogy elment a teaszeánszra. A VV-sztár szerint nagyon rossz életszakaszban volt, azt gondotla, a szeánszon majd megvilágosodik.

"Ma már tudom, hogy minden gondomra ismertem a gyógyírt vagy megoldást, csak túl gyenge és gyáva voltam hangosan kimondani és beismerni legalább magamnak. Sőt, ha őszinte akarok lenni, az az igazság, hogy évek óta tisztában voltam vele, hogy rossz úton járok"

– fogalmazott a lapnak Anett, akinek legnagobb álma, hogy édesanya lehessen. Mára felismerte, a szeánsz idején görcsösen ragaszkodott egy kapcsolathoz, melyről már az első években kiderült, hogy vakvágányon fut.

"Persze nagyon sokáig hitegetett és manipulált, de egy ponton túl már tudtam, hogy csak az időm megy mellette, és sosem lesz teljes az életem, ha vele maradok. Igazából azt reméltem, hogy a szertartáson meglátom a kiutat ebből az életből és végül ha nem is úgy, ahogyan azt gondoltam, de megkaptam a választ. Hatalmas pofon volt ez önmagamtól önmagamnak, de felébresztett..."

- mondta.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés