Hirdetés

Béres Anett visszatért a teaszeánsz helyszínére, ezért

Garai Kitti portré Garai Kitti

Bár Béres Anett még nem gyógyult fel teljesen, most erejét összeszedve mégis visszatért Siklósra, ahol egy illegális, ayahuasca-teaszeánszon vett részt még júliusban. Mint azt a Naphire is megírta, az egykori VV-játékosra meztelenül, törött csontokkal talált rá egy férfi. Anettet ezután kórházba szállították, ahol életmentő műtétet hajtottak rajta végre, most pedig már az otthonában lábadozik.

Anett nem bírt tovább várni, a minap visszament Siklósra, hogy találkozzon azzal a férfivel, aki megmentette az életét.

"Miután kiírtam a közösségi oldalaimra, hogy keresem a megmentőmet, a bácsi egyik rokona írt rám, elmondta a nevét és megadta a számát is. Az életemet mentette meg. Anyukámmal ketten mentünk, nagyon megható találkozás volt. Süteménnyel várt minket, és ahogy beszélgettünk, sokszor az volt az érzésem, hogy nem is érti, mi miért vagyunk ennyire oda, ő csak azt tette, amit a becsülete diktált: meglátott egy sebesült lányt és kihívta a mentőket” – idézte Anettet az RTL.

Az egykori Valóvilág játékos elmondása szerint a férfi csak véletlenül állt meg éppen hozzá közel, ugyanis kirakott a kocsiból egy hűtőládát az árnyékba.

"Egyébként mentek volna tovább, és soha nem vesznek észre. Ha így alakult volna, akkor ott biztosan meghalok. Már fel voltam rá készülve, hogy véget ér az életem. Nem volt bennem félelem, elfogadtam, hogy eljött a vége… és akkor meghallottam az autót" - emlékezett vissza Anett, hozzátéve, hogy amíg él, hálás lesz a férfinek.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés