Hirdetés

Nem halogathatják tovább, újabb komoly műtét vár Béres Anettre

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

A Való Világ egykori sztárját még a nyáron, egy illegális teaszeánsz után érte súlyos baleset. Azóta az otthonában lábadozik, különböző kezelésekre és gyógytornára jár, hogy ismét régi önmaga legyen. Azonban hamarosan újra műtőasztalra kell feküdnie.

Nemrég elárulta, hogy a lábából a tervezettnél hamarabb el kell távolítani a csavarokat, mert túl keskeny a lábfeje. Elmondása szerint ezeket az eszközöket több mint fél évig bent szokták tartani, de az orvosai úgy döntöttek, hogy az ő esetében ezektől hamarabb megszabadulnak. A tervek szerint egy hónap múlva lesz a műtét, és azután talán a mozgás is egyszerűbb lesz számára.

A csavarok, sajnos, kényelmetlenek, és kézzel is kitapinthatóak. Volt egy dudor a sarkamnál, amiről anyuval azt hittük, hogy csontkinövés, így elkezdtük masszírozni, hátha elmúlik. Persze, nem múlt el, az orvos pedig később azt mondta, ne is strapáljuk magunkat, mert ez a csavar, csak olyan keskeny a lábfejem, hogy kiáll belőle. Ezért is döntöttek a mielőbbi eltávolítása mellett

- mondta a Blikknek Anett, majd hozzátette: az izmainak és a csontjainak még legalább egy év kell, mire teljesen rendbe jönnek, de már úgy érzi, hogy egyre jobban van. Az azonban zavarja, hogy eléggé lelassult, de ennek ellenére sem sietteti a felépülését. Öröm számára azonban, hogy napról napra egyre jobban mozog, bár a mankót még használnia kell.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés