Hirdetés

Szívszorító, mit mondott Benedek Miklós az elhunyt fiáról, Benedek Tiborról

Nap Híre portré Nap Híre

A színész háromszoros olimpiai bajnok fia 2020-ban hunyt el.

Ahogy arról korábban a Nap Híre is beszámolt, néhány hete a 76 éves Benedek Miklóst választották meg a Nemzet Színészének, aki hosszú betegség után nemrég tért vissza a színpadra. Ennek apropóján a TV2 Mokka című műsorának a vendége volt, ahol a fia, Benedek Tibor is szóba került, aki 2020-ban hunyt el. A színész úgy fogalmazott, hogy a történtek óta nem enyhült a fájdalma és valószínűleg sosem fog - írja az NLC.

Mert ő él, itt van, velünk van. Sokáig apámat is úgy éreztem, hogy itt van, sokat álmodtam róla. Tiborral is azt érzem, hogy itt van velünk. Főleg, hogy a két utód itt van

- mondta a gyászló édesapa, aki az unokáira utalt, Mórra és Barkára. Emellett szó esett arról is, hogy a családban van-e olyan személy, aki a színészi pályán követhetné őt. Ezzel kapcsolatban elárulta, hogy talán Barka lehet az utódja.

Mondom neki, hogy hagyd abba a balettet, menj el színésznőnek! De nem akar. Nem akarja otthagyni a balettet, mert nagyon szereti. A másik unokám egy az egyben a Tibor, és nem sokára majd hallanak róla

- fogalmazott Benedek Miklós, aki többször is elmondta, hogy az egészsége kielégítő állapotban van, ám a lelke nincs jól és nem is lesz már soha jobban. "Soha nem gondoltam volna, hogy ez megtörténik. Soha. De hát megtörtént és ezzel élni kell, tovább élni" - fogalmazott szomorúan.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés