Hirdetés

Fogadott, hogy belefér az ökle a szájába, sikerült, de kivenni már nem tudta

Morvay Péter portré Morvay Péter

Egy 30 év körüli férfihez kérték a mentők segítségét, akinek saját szájába szorult az ökle. Fogadásból tette, de majdnem rajtavesztett.

Az Országos Mentőszolgálat közlése szerint egy 30 év körüli férfihez kérték a mentők segítségét.

A Blikk által idézett poszt szerint férfi fogadásból próbálta ki, hogy befér-e az ökölbe szorított keze a szájába, ami hosszas próbálkozás után ugyan sikerült, ám a kihúzni már nem tudta. 

A mentők szerint ilyenfajta esetek évente előfordulnak.

A barátok először mosolyogtak, aztán erővel próbáltak segíteni, ami komoly fájdalmat okozott a sérültnek. A férfi közel sem nevetett a történteken, megőrizte higgadtságát és az orrán keresztül lélegzett – számol be az esetről a mentőszolgálat.

A mentésirányító tájékoztatta azonban a bejelentőt, hogy a pillanatnyi mentési kapacitást és a helyzet súlyosságát figyelembe véve nem tud azonnal mentőt indítani. Ám mindössze 11 perc sétányira volt a helyszíntől egy szájsebészeti szakrendelés, ahova végül a barátok útnak indultak a sérülttel.

27 perc elteltével már maga a sérült hívta ismét a mentőket, ezúttal már beszélni is tudott és megköszönte, hogy bajtársunk aggódott érte és tájékoztatta, illetve hogy megkérdezze,

„Ugye, nem én vagyok az egyetlen, akivel ez történt?” 

A mentősök megnyugtatták, hogy rendszeresen találkoznak ilyen esetekkel. Mint ahogy sajnos olyan értelmetlen zaklatásokkal is, mint amiről tegnap beszámoltunk, hogy egy kutyasétáltató férfi jelentette fel csendháborítást a Margitszigeten szirénázó mentőskocsit.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés