Hirdetés

Bayer Zsolt már sejti, ki fog ma szomorú arccal ülni

Nap Híre portré Nap Híre

A publicista szerint a Fidesz 12 mandátumnál biztosan nem szerez kevesebbet az EP-választáson.

Az EP-választásokhoz képest kiugró, az országgyűlési választásokhoz mérhető részvétellel zajlott a 2024-es európai parlamenti és önkormányzati választás. Ebben a cikkünkben részletesen beszámolunk a történésekről.  

A 21 Kutatóközpont felmérése szerint a Fidesz és a Tisza nagyon közel lesznek egymáshoz az EP-választás eredményeit tekintve, Török Gábor politológus pedig úgy látja, a Fidesznek 48 százalék fölött sikeres, 45 százalék alatt kudarcos lenne az EP-választás. 

Most megszólalt Bayer Zsolt is, a kormánypárti publicista a Fidesz–KNDP eredményváróján elmondta, hogy a mai választásokon győzelemre számít, bár azt is megjegyezte, hogy a fővárosért való küzdelemben szerinte, ha kicsivel is, de Karácsony Gergely győz - írja az Index

Bayer szerint a Fidesz 12 mandátumnál biztosan nem szerez kevesebbet az EP-választáson.

"Mindig, mikor magas a részvétel, akkor elindulnak a találgatások. Volt már rekordrészvétel, amikor Karácsony Gergely 7 órakor óva intette az akkori köztársasági elnököt, hogy kormánymegbízást adjon, és bármit aláírjon ezentúl, aztán két óra múlva rettenetesen szomorú arccal ült"

– mondta. Hozzátette, hogy „most is van rekordrészvétel, és majd meglátjuk, hogy ki fog rettenetesen szomorú arccal ülni”. Karácsony Gergely és Vitézy Dávid küzdelméről azt jegyezte meg, hogy szerinte „cipőkanállal meg fogja nyerni Karácsony Gergely”, de nem lesz közgyűlési többsége. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés