Hirdetés

Baukó Éva rendes polgárasszony lett és kikéri magának, ami a Balaton Soundon történik

Nap Híre portré Nap Híre

Az egykori VV-szereplő a fesztiválon szerzett tapasztalatait osztotta meg.

Baukó is kilátogatott idén a Balaton Soundra, és bár próbál nem ítélkezni, de tapasztalatai szerint a harmincas-negyvenes korosztály „úgy be volt állva, mint a gerely” a balatoni fesztiválon. A Ripostnak elmesélte Éva, hogy délután érkezett meg a helyszínre, és akkor még alig lézengett ott néhány ember.

Utoljára öt évvel ezelőtt voltam, és azóta tényleg nagyon sokat változott a Sound. Este nyolcig gyakorlatilag szinte semmi nem történt, és valóban sokkal kisebb is lett, mint volt. A zene pedig, nos, az nekem egy kicsit túl kemény, de ez ugye ízlés dolga 

– mondta az egykori ValóVilág-szereplő, aki 10 éve nem fogyaszt alkoholt. Elmondása szerint az idei Soundon pozitív és negatív élményeket egyaránt gyűjtött.

Kár lenne tagadni, én és a barátnőm is nagy figyelmet kaptunk, ami jól esett. Sokan jöttek oda hozzám egy-egy szelfiért, és egy csomóan beszélgettek is velem, ami után bevallották, hogy megváltozott rólam a véleményük, pozitív irányba 

– mesélte Baukó Éva, majd hozzátette, az is tetszett neki, hogy a fiatalabb generáció inkább csak sörrel vagy üdítővel bulizott, vagy éppen ásványvízzel, ahogy ő is tette.

Az viszont kissé elszomorította az egykori celebet, hogy a 30-as, 40-es korosztály „úgy be volt állva, mint a gerely”, bár nem ítélkezik, mivel neki is voltak alkoholproblémái, de rossz volt látni, hogy ennyien nem tudtak továbblépni, és hány embernek jelenti azt a bulizás, hogy a világáról nem tud.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés