Hirdetés

Rendkívüli hír: brutális TEK-akció kezdődött Siklóson, hírhedt bűnözőre csaptak le

Nap Híre portré Nap Híre

Egy Németországban körözött túszejtőhöz vonult ki a TEK Baranya Vármegyében. 

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) Célkörözési Osztálya derítette fel annak a 39 éves férfinak a tartózkodási helyét, akit a német hatóságok több bűncselekmény miatt köröztek. 

A Német Központi Célkörözési egység június 3-án kereste meg a KR NNI  Életvédelmi és Célkörözési Főosztály Célkörözési Osztályát, mivel olyan információjuk volt, hogy egy 39 éves német férfi, akit emberrablás és túszejtés, fegyveres rablás és más súlyos bűncselekmények miatt Németországban köröznek, feltehetően hosszabb ideje Magyarországon rejtőzködik – számolt be róla a Ripost

A célkörözési nyomozók – az ügy kiemelt súlyosságára, valamint a gyanúsított veszélyességére tekintettel – a rendelkezésükre álló valamennyi erőt, eszközt és módszert bevetették annak érdekében, hogy a férfit itthon minél hamarabb felkutassák. 

A nemzetközi összefogásnak köszönhetően a magyar fejvadászok egy hét alatt a Baranya vármegyei Siklóson meg is találták a körözött tartózkodási helyét. Elfogását június 10-én Siklóson, a TEK műveleti egysége hajtotta végre, mivel felmerült, hogy fegyvere lehet. A német férfit a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették, kiadatásáról a későbbiekben dönt a bíróság.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés