Hirdetés

Nincsenek szavak: még halála után is gyalázták bántalmazói az öngyilkosságba kergetett 12 éves lányt

Nap Híre portré Nap Híre

Kegyetlen módon bántak a diáktársai a fiatal amerikai kislánnyal, aki végül a halálba menekült.

Tragikus körülmények között követett el öngyilkosságot egy 12 éves amerikai kislány Nevada államban. Flora Martinez a szüleivel élt Las Vegasban, és a Duane D. Keller középiskolába járt, ahol a diáktársai többször is zaklatták. A szülők gyászát még fájdalmasabbá teszi, hogy októberben kérvényezték a lányuk áthelyezését egy másik iskolába, de a Clark megyei iskolakörzet az igényüket elutasította.

"Minden nap a pokolba kellett küldenem a lányomat. De ő ezt nem érdemelte meg. Szó szerint, a kép, amit a szertartására használunk, az első napján készült, amikor még boldog és izgatott volt. Kicsit ideges volt, de fogalmunk sem volt arról, hogy milyen brutalitás fogja érni. A lányomat szó szerint halálra zaklatták"

- mondta összetörve Alice Martinez, a kislány édesanyja, amit a Bors idézett. Az édesapa szerint a kislányuk soha nem akart beszélni otthon az iskolai nap után. Ráadásul a diáktársainak az sem volt elég, hogy Flora öngyilkosságot követett el, mert a halála után is bántalmazó megjegyzéseket tettek rá az interneten. 

"Ez nem csak egy incidens volt, ami megtörtént, és tudják, úgy döntött, hogy véget vet az életének. Ez hónapokon át tartó zaklatás miatt, ami egyre csak gyűlt, és végül egyszerűen nem bírta tovább" - tette hozzá az édesapa. 

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés