Hirdetés

Szörnyű tragédia: halálra vertek, majd a sínekre hajítottak egy 23 éves nőt

Nap Híre portré Nap Híre

A 23 éves Kiena Dawest brutálisan meggyilkolták, majd a vonatsínekre hajították a holttestét. 

Gyilkosság vádjával kell szembenéznie annak a férfinak, aki szívtelenül megölt egy fiatal édesanyát, Kiena Dawest. A mindössze 23 éves anyát nemcsak, hogy halálra verte, de holttestét még egy vasútállomás síneire is rádobta. Családtagjai azok után kezdtek el aggódni, hogy nem ment el 9 hónapos kislányáért, akit rokonainál hagyott. Ryan Wellings gyilkossággal vádolják, 30 évesen hosszú évekre a rács mögé kerülhet – írja a Bors

Ryan elfogásakor nem ismerte el bűnösségét, így tárgyalását november 25-ére tűzték ki annak ellenére, hogy köztudott volt, bántalmazta otthonaik zárt ajtaja mögött Kienát. A hatóságok veszélyes emberként kezelték őt és ezt ki is emelték keresése során, miután Ryan elszökött Kiena meggyilkolását követően. 

Kienát eltűnésének bejelentését követően 5 órával később találták meg. Egy rendőrkutya volt az, aki megtalálta a holttestét a vasúti síneken. A rendőrség jelenleg vizsgálja az esetetet és azt is, hogy májusban miért nem fogták el a férfit, amikor is először jelentették róla, erőszakos személy és bántalmazza a fiatal anyát. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés