Hirdetés

Megdöbbentő részletek derültek ki Bánsági Ildikó és Gáspár Sándor válásáról

Nap Híre portré Nap Híre

Nagyon megviselte Gáspár Sándort a válás.

Gáspár Sándor
Gáspár Sándor YouTube/Szavakon túl

Bánsági Ildikó és Gáspár Sándor 25 évig voltak házasok. A válást a színésznő kezdeményezte, de megvárta vele a kisebbik gyermekük 14. életévének a betöltését - írja a Femina.

Mint kiderül a Kadarkai Endrével készült beszélgetésből, Gáspár Sándor nehezen élte meg a válást. Kétlaki életet él, van Budapesten egy lakása, és Alsóörsön is kialakította magának a béke szigetét, de utóbbihoz nem szeretne nagyon kötődni. “Annyira falhoz csapott, nemcsak a válásom, hanem ami ezzel jár. Hogy el kellett hagynom azt a családi házat, amit jórészt én is építettem. Még egyszer nem akarok ilyen lelki kiszolgáltatottságba kerülni” - árulta el a színész.

“Én a válást kudarcként éltem meg. Elsősorban magam előtt, hogy képtelen voltam meggyőző lenni, képtelen voltam azt a szeretetet, amit valóban gondoltam és éreztem, megmutatni, kimutatni. Lehet, túlságosan szemérmes voltam abból kiindulva, hogy egy férfinak nem kell százszor kimondania azt, hogy szeretlek, mert az nyilvánvaló, nem? Hát itt vagyok!” - mondta el Gáspár Sándor.

“Bármennyire is fájdalmas volt, be kellett látnom, hogy a saját érdekünkben, a gyerekek érdekében is ez így a legjobb. És hála a jó Istennek, azóta is kitűnő a kapcsolatunk és a gyerekekkel is” - árulta el a színész.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés