Hirdetés

Brutális balesetet szenvedett az RTL sztárja, hosszú időre lekerült a képernyőről

Nap Híre portré Nap Híre

Két hónapja nem láthattuk a képernyőn Barabás Évát. A Fókusz műsorvezetője június 23-án, az adás előtt 5 perccel, a stúdió előtt szenvedett brutális balesetet.

Éva két hónappal ezelőtt szenvedett balesetet: a stúdió előtt esett egy hatalmasat, ami miatt hetekig pihenésre kényszerült. "Olyan hihetetlenül fura, leszúrt Rittbergert produkáltam, mint hogyha félspárgába vagy gátülésbe zuhantam volna bele azzal, hogy a cipőim sarka kicsúsztak két irányba. Ha nem velem történik, azt mondom, hogy ilyen nincs, nem lehetséges. Rázuhantam az ülőgumóra, a fenekemre és ott aztán szakadt minden. Az evidens, hogyha nem ájulsz el, föl tudsz állni, ha nincsen nagyobb baj, akkor az adás kezdődik. Élő adás van, csináljuk, gyerünk" - mesélte az 54 éves műsorvezető, aki az aznapi műsort még megcsinálta. 

Amikor Éva az esésből felállt, érezte, hogy a jobb lába nem mozdul. "Meg kellett fognom, tartanom a combomat, besántikáltam a stúdióba. A rendezőnk azonnal ugrott, hogy legyen bent egy szék biztonságból a stúdióban" - emlékezett vissza Éva, hozzátéve, hogy azonnal szereztek neki jeget, majd miután az adás véget ért, a műsorvezető azonnal a sürgősségire ment. Az első diagnózis szerint megrepedt a keresztcsontja, de ezt később cáfolták. Műtétre nem volt szükség, ideg nem sérült, a jobb combhajlító izomcsoport szakadt el - írja a Femina.

"Nem tudtam a fenekemen ülni, nem tudtam feküdni hanyatt, csak a baloldalon. A lelkem jobban összetört, az első két hét egy sokkos állapot volt, amikor nem tudtam, hogy ki vagyok, hol vagyok, hova tartok. Van-e még visszaút, egyáltalán az életemet tudom-e úgy folytatni, ahogyan haladt, a megszokott medrében" - fogalmazott Éva. 

A műsorvezető a fizioterápiás, lézer és gyógyszeres kezelés mellett kompressziós harisnyanadrágot hordott, az izomgyógyulás után pedig kezdődött a gyógytorna. Most már szerencsére úszni is járhat, és jelenleg heti két-három alkalommal jár gyógytornászhoz, otthon pedig naponta végzi a kapott feladatokat. A felépülés azonban még így is hosszú ideig tarthat, a gyakorlatokat még jó ideig végeznie kell.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés