Hirdetés

Hiába várták a locsolókat Balázsovits Editék: úgy alakult, minden, ahogy ő tervezte

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Nem szereti a locsolást, és a jelek szerint egy csellel megúszta a hozzájuk érkező férfiak hadát. A Jászai Mari-díjas színésznő az ATV #Bochkorban árulta el a trükkjét.

Balázsovits Editen kívül Tornóczky Anita, Kovács Kokó István és Lovász László volt a vendége a héten Bochkor Gábornak, s mivel a húsvéti hétvége után ez volt az első felvétel, a tisztesség is úgy kívánta, hogy a műsorvezető megkérdezze őket, minden rendben volt-e az ünnepi hétvégén. Szerencsére igen, ugyanakkor kiderült, Balázsovits Lajos és Almási Éva lánya sosem szerette ezt az ünnepet. “Gyűlölöm a locsolást. Gyerekkorom óta gyűlölöm” - mondta határozottan Bochkor kérdésére, majd az eszébe jutott az a fiatalkori története, amikor - bár a szüleik lázasan készültek a vendégek fogadására - Editkéhez nem jött senki. Persze, nem véletlenül.

“Egyszer, képzeljétek el, a csengőbe rágógumit tettem” - mondta a színésznő a Naphire.hu információi szerint a műsorban, azaz megakadályozta, hogy becsengessenek. “De közben ezen gondolkoztam most hétfőn, hogy tulajdonképpen úgy vártam is, meg féltem is, hogy jönnek, meg ne is jöjjenek és akkor inkább tönkretettem a csengőt. Szegény szüleim készültek, hogy Editkét majd jönnek locsolni. És akkor: nem jönnek - jó, majd még jönnek. Hát nem jönnek” - néztek egymásra Edit szülei, majd az apja odaszólt az anyjának: “Évikém, senki nem locsolja meg Editkét. Mindegy, együnk”.

A színésznő a felvételt követően a Naphire.hu-nak azt is elmondta, már soha nem fog kiderülni, végül ment-e hozzá valaki. Idén biztosan nem, hiszen aznap is dolgozott. “A Barátom, Harvey ment a Vígszínházban, ami egy óriás nyúlról szól, úgyhogy annyira nem merült fel, hogy mondjuk a szombat esti családi vacsorán részt tudjak venni. De nagyon szeretem ezt a darabot, úgyhogy ezt nem bántam, őszintén szólva. Sőt, azt gondoltam a színpadon, hogy nekem sokkal jobb, mint nekik” - mondta nevetve lapunknak Balázsovits Edit, majd hozzátette: természetesen előtte és utána is ünnepelek a családdal. És meg is locsolták. “Engem szódavízzel szoktak, rögtön reggel, amikor felébredek, és ez idén is így volt” - tette hozzá.

S hogy mi történne, ha Lovász Laci feleségének még egy feje nőne? S hogyan kommunikál a süket kutyájával Tornóczky Anita? Valamint, milyen film készül rövidesen Kokóról? Vasárnap este az ATV #Bochkor című műsorból kiderül a Heti Napló Sváby Andrással után.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés