Hirdetés

Hatalomváltás a Balatonnál

Nap Híre portré Nap Híre

Új elnököt választottak a tókörnyéki borászatokat és vendéglátókat tömörítő Balatoni Körnek.

A tagság Pach Gábort, a zamárdi Fenegyerek Pálinka alapítóját választotta meg elnöknek a Balatoni Körben. Pach korábban elnökségi tagként tevékenykedett, vezetőként pedig most az a célja, hogy a szervezet fennállásának tizedik évfordulóját méltóképpen megünnepelhessék, hogy ezzel is felhívják a közvélemény figyelmét a Balatonra.

"Szeretném erősíteni a Balaton kommunikációját, hiszen a szezon kezdete előtt minden évben felreppennek spekulációk. Szeretnénk azt elérni, hogy ezek helyett objektív híradások lássanak napvilágot a Balatonról" - mondta a sonline.hu-nak Pach, amit az Infostart szúrt ki. 

Pach arról is beszélt, hogy a Balatonnál egyre magasabb minőségű szolgáltatók működnek, de ezzel együtt hajlamosak elfelejteni az emberek azt, hogy a Balaton egy európai üdülőhely, ahol ennek megfelelő árak vannak. A Balatoni Kör elnöke szerint fontos lenne az is, hogy erősítsék a Balaton Bor szerepét és folytassák a brand építését.

A szervezet ezúttal kilenc taggal bővült, így mostanra közel hatvanan tevékenykednek azért, hogy helyi alapanyagokkal és helyi szolgáltatásokra építkezve teremtsenek meg egy olyan körforgást, amely a régiót vonzóvá és élhetővé teszi minden évszakban. Az elnökségbe bekerült Hajdu Attila is, a korábbi válogatott futballkapus, aki évekig az FTC játékosa volt, de már jó ideje borászkodással foglalkozik.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés