Hirdetés

Bakancslistájáról kérdezte Bochkor Gábor Szinetár Dórát: a válasza mindenkit meglepett

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Hatalmas tapsvihar fogadta Szinetár Dórát az ATV #Bochkor című műsorában, a gyönyörű színésznő pedig nem csak a humorával nyűgözte le a publikumot, de családi titkaikba is beavatta őket.

Először fogadta el Bochkor Gábor meghívását az ATV-n futó műsorába a Jászai Mari-díjas színésznő, aki egyébként nagyon hamar be is bizonyította, nem véletlenül sikeres az Egy Életem című stand up-estje is. Szinetár Dóri történetein nem csak a műsor további vendégei, Wossala Rozina, Kabát Peti és Csonka András derültek jót, a stúdió közönsége is hangosan kacagott a kendőzetlen őszinteségén. Amikor pedig Bochkor Gábor az utolsó kérdésével a bakancslistájáról kérdezte őt, a válasza mindenkit elhallgattatott. Mert - mint kiderült - szinte minden, amiről még ábrándozik, hogy megvalósul ebben az életben, a férjével és gyerekeivel kapcsolatos.

“Ez igazából a férjem álma, de annyira belelkesített, hogy szeretném megnézni vele a sarki fényt. Mármint élőben.” - kezdte a színésznő, majd folytatta a felsorolást. “A másik, hogy nagyon szeretnék végigmenni az El Caminón, de legalább egy huszonvalahány napos szakaszán, mégpedig a gyerekeimmel, majd amikor már akkorák lesznek, hogy a legkisebb is bírja mondjuk a 25 nap gyaloglást” - mondta a kamerák kereszttüzében a Centrál Színház művésze, a felvételt követően pedig a Naphire.hu-t abba is beavatta, férje, Makranczi Zalán ébresztette fel a vágyat benne erre az útra.

“Ő végigjárta az El Caminot és hatalmas élmény volt számára - mondta lapunknak a színésznő, aki nem egyedül vágna neki a körülbelül 800 kilométeres zarándokútnak. “Azért szeretném a gyerekeimmel, és persze a férjemmel megtenni ezt az utat, - ha ő is eljönne még egyszer - mert azt gondolom, mi nagyon jó csapat vagyunk, és ahogy az életben mindenen átsegítjük egymást, itt is csodás útitársak lehetnénk” - magyarázta Szinetár Dóri, aki egy 27, egy 16 és egy 6 éves gyermek büszke édesanyja, és aki szerint ha ezt az utat együtt, a gyerekeivel tehetné meg, az még szorosabbá tenné az összetartozásukat, és örök emlék maradna.

S hogy mi a harmadik vágya, ami a bakancslistát illeti? Hogy igaz-e, hogy minden partnerébe beleszeretett a színpadon? S hogy miért kapták el egyszer a rendőrök? Vasárnap este az ATV #Bochkor című műsorból kiderül a Heti Napló Sváby Andrással után.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés