Hirdetés

Azt mondták halott: hat órán át a kórház hűtőjében feküdt a férfi, aki mégis él

 portré

Motorbalesetet szenvedett a  40 éves, indiai villanyszerelő Srikesh Kumar, akit kritikus állapotban szállították be az egyik Morabadadban található magánkórházba. Az ügyeletes orvos megállapította a halál beálltát, majd Kumart átszállították az állami kórházba, hogy ott végezzék el rajta a boncolást. A testet a kórház egyik halotthűtőjében helyezték el - adta hírül az India Times.

Ez reggel reggel háromkor történt, de hat órával később a családja és a rendőrség megérkezett, hogy a boncolás előtt elvégezzék a szükséges papírmunkát. Ekkor vette észre a sógornője, hogy Srikesh Kumar még lélegzik. "Most az az elsődleges, hogy megmentsük a beteg életét” – mondta a lapnak Moradabad egészségügyi igazgatója, Dr. Shiv Singh.


A villanyszerelő állapota súlyos, továbbra is kómában van. A téves halottá nyilvánítás miatt vizsgálat indult. A család be akarja perelni a hibázó orvost. “Panaszt fogunk benyújtani az orvosok ellen hanyagság vétsége miatt, mivel majdnem megölték Srikesh-t azzal, hogy fagyasztóba tették” – fogadkozott a férfi sógornője.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés