Hirdetés

Azt hitte a nő, egy rókát lát az út szélén: aztán kiderült az igazság – Videó

Nap Híre portré Nap Híre

A barátjával autózott, amikor kiszúrta a szokatlan állatot. Megálltak és sikerült odacsalnia magához.

Egy szokatlan állatot látott meg az út széli mezőn nemrég Laurel Love McInty, aki épp a barátjával autózott arra. "A barátom és én az autópályán autóztunk, amikor azt hittük, hogy egy rókát látunk az út közepén" - magyarázta a lány egy videóban, amit a Tiktokján tett közzé. A fiatal nő azonnal a fékre taposott, és félreállt, hogy kiderítse az igazságot. A mező szélén lévő kerítéstől mellett guggolva kezdte hívogatni az állatot, ami a legnagyobb meglepetésére elindult felé. "Azonnal látszott, hogy eléggé sérült" - magyarázta a nő a sántikáló négylábúval kapcsolatban.

Aztán hamar kiderült, nem egy rókáról van szó. Egy legyengült és lesoványodott kutyus volt az. Laurelék tudták, nem hagyhatják magára, azonnal enni és inni adtak neki. "Úgy tűnt, mintha már jó ideje egyedül lett volna” - így a nő, aki szerint a kutyának nem sok lehetett hátra. “Folyton feküdt, mintha túl gyenge lenne ahhoz, hogy a saját kis lábain álljon. Tudtuk, hogy magunkkal kell vinnünk" - magyarázta, és az is kiderült, egy állatmenhelyre siettek vele, aol orvos is megvizsgálta a nyílt sérülését.

A kutyus nevelőcsaládhoz került és megmentője után Laurelnek nevezték el. A nő hezitál, örökbe fogadja-e, hiszen nemrég vesztette el a saját kutyusát, és a gyász időszaka még nem ért véget a számára.

Címlapfotó: TikTok/laurelscool

Cimkék:
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés